music player

music player


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 25 December 2011

TAHUN BARU , AZAM PUN BARU LAH .. !!

assalamualaikum, readers sekalian !!
hehe..memandangkan kite telah pun masuk tahun baru [bulan Islam] n bakal menyambut tahun baru [bulan orang puteh] hhehe..maka,  mesti antum antunna ade wat azam baru kan?? dan semestinya azam kalian adalah untuk menjadi yang lebih baik drpd tahun sebelumnya, kan?? kan?? haha.. mai cnie ana nak cterr..

al-kisah . .


hehe..best tak cerita ana?? haha.. ana tak perli mana2 pihak ye..hehe..macam ni..buat sesiapa yang still tak paham ape yang ana nak smpaikan, sila troskan membaca entry ana nii..buat sesiapa yang suda paham n dah muak dengan bebelan ana ni, xpe la..ana reda..ana x kesa pon.. antum semua bole kluar dari blog nii..huhu.. :'( touching pulak..haha !! JK jelaa.. ha? JK tu ap?? JK=Just Kidding laa.. hehe..alamak !! ana dah merepek laa..haha..oke, ana straight to the point jela ekk..hehe..

cam ni.. ana post cterr ni pon sebab , ana nak ckp yg kite semua x perlukan tahun baru or Happy New Year or Awal Muharram utk berubah.. setiap masa kite bole berubah.. bayangkan lah.. just imagiine..hehe..kalau lah..[kalau]..anda menemui ajal pd 31 DECEMBER ..n esok nye ialah new year..sempatkah anda nak berubah?? paham x?? macam ni lah.. lebih baik kite jangan tunggu untuk berubah pada tahun baru..malah, kite berubahlah sekarang..kerana apa?? kerana..kite tak tahu, bile ajal kite akan tiba..haa..paham,...??hehe..

haha..ape lagi? watpe nak termenung?? let's BERUBAH , FRIENDS !!
hehe..sekian,
WALLAHUALAM~

No comments: